Din sky

Hva er din sky? 

Dette innebærer å sette bort IT-driften, slik at man selv kan fokusere på egen jobb. Alle programmer og data legges på servere hos en profesjonell leverandør, og det er bare skjermbildene som overføres til din PC via Internett.

Sky-leverandøren tar ansvar for sikkerhetskopiering, viruskontroll og sørger for at programmer og data og epost er tilgjengelige for deg når du måtte ønske. Ingen data ligger lokalt, og kan derfor ikke stjeles, mistes eller skades.

Vi utfører også oppdatering til nye programversjoner på de sentrale serverne. Med en pc med tilgang til internett, får du lett tilgang til alle bedriftens programmer og data fra hjemmekontor, på reise eller på kundebesøk.

Vi leverer sikker sone, en løsning som er tilpasset krav fremlagt i Datatilsynets forskrifter og personopplysningsloven.

Vårt mål er å tilby bedrifter IT-løsninger som kan forenkle hverdagen, og som gjør at bedriftene kan fokusere på sin kjernevirksomhet. 

Serverparken hvor din sky ligger, er trygt plassert hos ASPnor.

Våre ansatte er fagfolk på IT, rekruttert fra vårt nærområde, noe som sikrer oss stabile medarbeidere og at kundene vet at man treffer noen man "kjenner".

antalyafp.com